Page 1 of 1

Adding a"Scanlines" filter to Model 2/3 games?

PostPosted: Sun Feb 11, 2018 4:14 am
by ark216
Hello everyone,
I am interested in adding the "scanlines" filter to my Model 3 and Model 2 emulator. I have googled but did not come up with a definitive way to do it as such that the effect can be turned "on" and "off" on-the-fly to achieve the desired result. Can someone tell me for starters how to achieve the scanlines look?

Re: Adding a"Scanlines" filter to Model 2/3 games?

PostPosted: Tue Feb 20, 2018 2:54 pm
by Mackie3009
Get a scanline generator

Re: Adding a"Scanlines" filter to Model 2/3 games?

PostPosted: Sat Mar 24, 2018 2:51 pm
by Shekel
I use SweetFX (now called ReShade) and a different preset with each emulator but I haven't changed them for years so they'll be some really old version. It's possible to do allsorts with it.

Re: Adding a"Scanlines" filter to Model 2/3 games?

PostPosted: Sun Jun 10, 2018 7:57 pm
by ark216
Shekel wrote:I use SweetFX (now called ReShade) and a different preset with each emulator but I haven't changed them for years so they'll be some really old version. It's possible to do allsorts with it.


I tried sweetfx with model 2 and supermodel 3. Unfortunately it didn't work.