How to use patches

Having technical difficulties with Supermodel? Last-minute wardrobe malfunction? Get help here.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

How to use patches

Postby Phenex77 » Mon Mar 12, 2018 4:34 am

Hello, i just found out about this emulator about 2 weeks ago, and i am still learning how to use it. I wanted to play "the ocean hunter", and got it working. However there is a part during the 5th mission that is currently bugged in the new3d engine wich causes a blank screen. So i ended up researching the forum, and found a patch that fixes it. Ive downloaded the diff.zip, but i dont know what to do with it. Can anyone give me a walkthrough on how to apply it?
Phenex77
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 09, 2018 10:46 am

Re: How to use patches

Postby scd » Mon Mar 19, 2018 9:12 am

as far as i aware there is no regular way to use those patches till they will be a part of the official build.
scd
 
Posts: 37
Joined: Thu Jun 01, 2017 11:35 am

Re: How to use patches

Postby Ian » Wed Mar 21, 2018 7:10 am

run supermodel at 100mhz
should fix ocean hunter
Ian
 
Posts: 1485
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: How to use patches

Postby Phenex77 » Wed Mar 21, 2018 11:08 am

Im currently running it at 65 i think. So when using cmd to boot the game I should type "supermodel oceanhun.zip -ppc-frequency=100 -res=1920,1080 -fullscreen
Phenex77
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 09, 2018 10:46 am

Re: How to use patches

Postby Phenex77 » Wed Mar 28, 2018 9:32 am

Well i tried it and the problem still occurs. Would you like me to upload a save state? Using the most recent build r715
Phenex77
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 09, 2018 10:46 am


Return to The Fitting Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests