mapping and remapping controls?

Having technical difficulties with Supermodel? Last-minute wardrobe malfunction? Get help here.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

mapping and remapping controls?

Postby I'mnegan » Sat Apr 07, 2018 9:27 am

first let me start off by saying that I am a complete noob with this emulator in it's current state as there is no GUI, and can't figure out how to remap the controls as I got it off of the ISO zone as opposed to this site, the download did already have preconfigured controls, but I want to Know how to remap them should I get an arcade controller with a keyboard encoder such as an Ipac, or to remap them to an Xbox 360 controller, as well as mapping the 2 lightgun games to either a mouse or an aimtrak gun, as well as mapping the Star Wars Trilogy game's controls to a joystick (much like the original arcade), or to a mouse, and be able to change them from those sets at any time that I wish, how exactly do I go about doing that?
I'mnegan
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2018 2:43 pm

Re: mapping and remapping controls?

Postby Bart » Tue Apr 17, 2018 8:40 am

supermodel -config-inputs

Then follow the on-screen instructions carefully.

Instructions for how to use the command line are here complete with screenshots of exactly how to run Supermodel from the command line.
User avatar
Bart
Site Admin
 
Posts: 2202
Joined: Thu Sep 01, 2011 2:13 pm
Location: New York City


Return to The Fitting Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests