Does Supermodel work on Windows Vista?

Having technical difficulties with Supermodel? Last-minute wardrobe malfunction? Get help here.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Does Supermodel work on Windows Vista?

Postby TheRealDise » Sun Apr 28, 2019 1:31 pm

Hi, I haven't made a post on this site (or been on here) since last September, so hello.

My PC died in late October and I'm posting this from a 10 year old Windows Vista ASUS laptop. I'm using the laptop as a temporary fix. I got the Sega Model 3 UI posted on this forum by someone on April 4. I tried loading Sega Rally 2 on it from my SD Card and an error popped up.
Image
So, here's my question: Does Supermodel work on Windows Vista?
Thanks
Code: Select all
Specs:
OS: Windows Vista Home Premium
CPU: AMD Turion 64 X2 1.9 GHz
2GB RAM
DirectX 11
My PC died in October. I'm getting one at the end of this year. I am currently using a ten year old Windows Vista laptop as a temporary fix.
User avatar
TheRealDise
 
Posts: 49
Joined: Thu Dec 01, 2016 11:20 am

Re: Does Supermodel work on Windows Vista?

Postby nuexzz.. » Sun Apr 28, 2019 6:34 pm

and why do you publish here? clearly supermodel is not the problem you have but the UI, here is the thread
viewtopic.php?f=3&t=1636
change the title of the publication, we do not want confusions
User avatar
nuexzz..
 
Posts: 302
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:10 pm
Location: Argentina

Re: Does Supermodel work on Windows Vista?

Postby TheRealDise » Mon Apr 29, 2019 3:50 am

Thank you
My PC died in October. I'm getting one at the end of this year. I am currently using a ten year old Windows Vista laptop as a temporary fix.
User avatar
TheRealDise
 
Posts: 49
Joined: Thu Dec 01, 2016 11:20 am


Return to The Fitting Room

Who is online

Users browsing this forum: PepsiBoy428 and 4 guests

cron