Lastest Build WIP r745 Discuss (do not post builds) New Bat*

Discuss Supermodel and your favorite Model 3 games. Show off your latest threads, this is the place to see and be seen.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby Ian » Fri Aug 10, 2018 9:09 am

Does anyone want to test a version of supermodel with quadratic rendering support?
I had another going at doing this thing ..
Ian
 
Posts: 1522
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby Ian » Fri Aug 10, 2018 11:46 am

https://ufile.io/kdiqh

Link to my quad test version. If people could let me know if it works on their hardware. Works on my latest nvidia card, not so sure about others :) Older ATI cards will probably fail, but AMD fixed interpolation qualifiers with their latest drivers, so in theory it should work on newer cards ..
Ian
 
Posts: 1522
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby terminento » Fri Aug 10, 2018 12:04 pm

Is this compiled already? If it is, I don't mind trying it out. I have a 1070gtx though (got a new rig some months ago :P ), not sure if my feedback will be useful if it is ati performance data that you are looking for
User avatar
terminento
 
Posts: 167
Joined: Fri Jun 15, 2012 8:08 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby sonic32 » Fri Aug 10, 2018 12:18 pm

My GeForce 760GT Graphics Card Works Well (quadratic rendering)
I was just testing (Daytona2, Scud Race).
Great work Ian, thank you :)
User avatar
sonic32
 
Posts: 108
Joined: Tue Dec 20, 2011 11:43 am
Location: Slovakia

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby Ian » Fri Aug 10, 2018 12:18 pm

Yeah it's a compiled version .. :)
I have a nvidia gtx 960. Interested to know what the code runs like on other h/w

Should look like this
Old
Image

New
Image

Original h/w
Image
Ian
 
Posts: 1522
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby Toshiko » Fri Aug 10, 2018 5:48 pm

i5 2500k overclocked to 4.2 GHz
Radeon RX 480

There's a fair bit of slowdown that wasn't there before, but it definitely looks as intended.
Toshiko
 
Posts: 117
Joined: Fri Mar 16, 2012 10:30 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby YoYo09 » Fri Aug 10, 2018 8:41 pm

Ian gtx970 test
Overall, the reaction rate has improved.
Great work Ian, thank you

but lostworld, la Machine Guns test (On demo only)
There is a problem that white lines appear.
The lost world appears as a whole.

lost world save file here
https://drive.google.com/file/d/1wzFzKm ... sp=sharing
Attachments
la.JPG
la.JPG (146.31 KiB) Viewed 703 times
YoYo09
 
Posts: 66
Joined: Mon Nov 28, 2016 7:43 pm

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby Ian » Sat Aug 11, 2018 1:35 am

Thanks for the test yoyo
I actually see the same lines here .. so must be some inaccuracy in the maths somewhere :/
Ian
 
Posts: 1522
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby terminento » Sat Aug 11, 2018 4:46 am

i7-7700k @ 4.20 GHz
GeForce GTX 1070

Tried a bunch of games (Sega Rally 2, Scud Race, LeMans 24, Magical truck Adventure), everything seems to be working normally.
Coplanar polys in Magical Trcuk Adventure still seem to get a bit funky (the train window rims, for instance). I though this had been solved in some previous version, but I loaded v735 and it had the same problem. I guess I was misremembering.
I started The Lost World and didn't see any lines. Dind't load the savegame though, so maybe they appear later on.

Speaking of which, does somebody have an edited xml with the old lost world guns? I can't seem to be able to edit it for the life of me, LOL!
User avatar
terminento
 
Posts: 167
Joined: Fri Jun 15, 2012 8:08 am

Re: Lastest Build WIP r737 Discuss (do not post builds)

Postby xbrunox » Sat Aug 11, 2018 8:55 am

Hi Ian.

I use the supermodel on my cabinet that has an arcade monitor at 25 Khz, so I can run the roms model3 to their native resolution of 496x384.
To use this resolution I use CRT emudrivers that require the use of ATI video cards.
I use an ATI HD5770, unfortunately your latest version with my video card is very slow and does not work well at all.

Thank you for your wonderful work.

Hello

Bruno
xbrunox
 
Posts: 11
Joined: Wed Nov 29, 2017 12:33 am

PreviousNext

Return to The Catwalk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests