Model 2 emulator on Win10?

Discuss Supermodel and your favorite Model 3 games. Show off your latest threads, this is the place to see and be seen.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby Joaquim Gonçalves » Mon Aug 28, 2017 6:07 am

We need is a new version of this emulator, still a few glitches on dynamite deka to solve and a few games are missing. :(
Waiting...
User avatar
Joaquim Gonçalves
 
Posts: 438
Joined: Wed Dec 10, 2014 5:12 pm
Location: Portugal

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby IceMan » Tue Aug 29, 2017 3:40 am

Sega Rally is also still too easy with slightly glitchy cars. However the emulator author was employed by Sega IIRC (for Jet Set Radio port perhaps?) so I doubt there will be any more updates.
IceMan
 
Posts: 40
Joined: Mon Sep 26, 2011 9:08 am

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby ConversusVans » Tue Aug 29, 2017 7:52 am

Model 2 Emulator should be rewritten by someone. Save states don't work on the latest version. Really annoying. ElSemi has never responded to my emails. Maybe he got too busy with work & life.

House of the Dead has some textures missing on the walls, as well as the SCSP sound (the FM synthesizer in some of the music for that game). Otherwise, it's fine.
- Conversus W. Vans (Paul)
User avatar
ConversusVans
 
Posts: 216
Joined: Sun Apr 27, 2014 3:27 pm
Location: South Carolina

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby Joaquim Gonçalves » Thu Dec 28, 2017 1:25 pm

Waiting...
User avatar
Joaquim Gonçalves
 
Posts: 438
Joined: Wed Dec 10, 2014 5:12 pm
Location: Portugal

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby IceMan » Wed Jan 03, 2018 5:13 pm

Are the ROMs correct? I assume so, or you'd see a console window with details about what it's unable to load.

I run 1.1 on Win10 64bit with Nvidia 980 on Intel i7-4790K.
IceMan
 
Posts: 40
Joined: Mon Sep 26, 2011 9:08 am

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby Joaquim Gonçalves » Thu Jan 18, 2018 4:01 pm

I got all games working fine on windows 10, i was getting a error in the sega logo it was the roms they have been damage throw my microsd card. Now i'm scanning a new correct set in my computer.
Waiting...
User avatar
Joaquim Gonçalves
 
Posts: 438
Joined: Wed Dec 10, 2014 5:12 pm
Location: Portugal

Re: Model 2 emulator on Win10?

Postby Toshiko » Sat Jan 20, 2018 11:10 pm

Got around to trying it on Windows 10 (been busy with working tons of overtime to afford the time off to relocate), and while everything runs perfectly fine, I don't have any audio whatsoever. Switch back to Windows 7, audio is back. Switch back to Windows 10, audio's gone again. Seems to only happen with ElSemi's Model 2 emulator.
Toshiko
 
Posts: 89
Joined: Fri Mar 16, 2012 10:30 am

Previous

Return to The Catwalk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests