Supermodel UI® (v0.9 build 151 released)

Discuss Supermodel and your favorite Model 3 games. Show off your latest threads, this is the place to see and be seen.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Supermodel UI® (v0.9 build 151 released)

Postby actionsoft » Mon Feb 20, 2012 5:47 pm

Hi, after more than a year whitout updates... a new version has been released!

Image

:arrow: Easy and light weight interface.
:arrow: User icons and snapshots support.
:arrow: Until 4 diferent ROM, icons and snapshots path locations at same time.
:arrow: Full Input configuration.
:arrow: Game time and play count support.
:arrow: Dynamic gamelist and options discovery (works with all versions of Supermodel).
:arrow: All games emulated are supported to launch.
:arrow: No extra configurations files needed.
:arrow: New Supermodel 0.3a options available.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
GREAT NEWS FOR EVERYONE!! Now you can give your LIKE to Supermodel UI® and instantly know about releases and development news in your Facebook profile! Visit http://www.fastools.com.ar
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:


>> U P D A T E D ! <<
Version 0.9 build 151 (16-09-2013):
- Added support to Force Feedback, Mouse and Keyboard advanced options.
- Fixed an Overflow error when choosing a game in certain conditions (reported by MDashK).
- Fixed an "Error 5" when Supermodel.exe isn't working like expected (reported by Humanfly).
- Some others fixes and cosmetic changes.


Version 0.9 build 134 (17-07-2012):
- Added support to Crosshairs and Vsync options.

Version 0.9 build 128 (14-06-2012):
- Added Per Game basic configuration.
- Fixed potential crash when no roms are available.
- A lot of performance and stability fixes.

Version 0.8 build 119 (19-05-2012):
- Some corrections to Portuguese language (reported by AnimalBear and bearmon2010).
- Fixed backspace key isn't working in Custom resolution's textbox (reported by nuexzz..).
- Fixed an error in Game Time calculation introduced in the previous released build.

Version 0.8 build 115 (09-05-2012):
- Some tweaks to Multilingual interface.
- Added Portuguese language (translated by AnimalBear).
- Corrections for a possible number conversion error in the Game Time calculation (reported by Andrei Tudor).

Version 0.8 build 111 (07-04-2012):
- Created engine to support Multilingual interface.
- Added Spanish language.
- Some others fixes and cosmetic changes.

Version 0.8 build 102 (23-03-2012):
- Added support of XInput and Raw Input systems (reported by Darren S and Raul Bravo).
- 'Only available' english language spell correction (reported by legend80).
- Now SUI® remembers the Game List user preference (reported by legend80).
- Some others cosmetic changes.

Version 0.7 build 99 (03-03-2012):
- Added a function to show details about Supermodel's errors.
- Added support for a third button in Input configuration.
- Fixed a bug saving AutoTrigger Input configuration.
- Preliminar changes for a future support of all inputs methods.
- Corrected a mistake about balance option (Left/Right by Rear/Front).
- Fixed an incorrect hour calculation in the Play Time feature.
- A lot of others minor fixes, upgrades and cosmetic changes.

Version 0.6 build 78 (23-02-2012):
- Fixed a trimmed save of paths containing an equal(=) character (reported by money_114)
- Fixed the load and save routine of the Fragment and Vertex Shader paths (reported by Krzysztof Karkosza)

Version 0.6 build 73 (21-02-2012):
- Fixed a custom ROM path save and load problem (reported by mesk14).

Version 0.6 build 71 (21-02-2012):
- Added Fragment and Vertex Shader support.
- Fixed and improved Input save engine.
- Added option to load Supermodel inputs defaults.
- Now basic folders are created automatically if not exists.
- Some others fixes and cosmetic changes.
Last edited by actionsoft on Mon Sep 16, 2013 8:16 am, edited 19 times in total.
actionsoft
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 21, 2012 6:27 pm

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby nuexzz.. » Mon Feb 20, 2012 9:04 pm

very good friend!promising, I have only one request load vertex shaders and fragment shaders.

EDIT:pink background might be better top model. :lol:
User avatar
nuexzz..
 
Posts: 277
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:10 pm
Location: Argentina

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby AnimalBear » Tue Feb 21, 2012 6:05 am

nuexzz.. wrote:very good friend!promising, I have only one request load vertex shaders and fragment shaders.

EDIT:pink background might be better top model. :lol:


As been solve my problem, but only the music in the intro on Virtua Striker still not perfect collided like this video.
Last edited by AnimalBear on Tue Feb 21, 2012 11:29 am, edited 1 time in total.
AnimalBear
 
Posts: 469
Joined: Tue Sep 27, 2011 5:28 am

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby AnimalBear » Tue Feb 21, 2012 7:12 am

Thanks for the tool actionsoft, can you have a chance to get the icons and the titles?
Some icons is not the original ones from mame, because they are as not working games ;)
AnimalBear
 
Posts: 469
Joined: Tue Sep 27, 2011 5:28 am

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby actionsoft » Tue Feb 21, 2012 7:27 am

AnimalBear wrote:Thanks for the tool actionsoft, can you have a chance to get the icons and the titles?
Some icons is not the original ones from mame, because they are as not working games ;)


Hi AnimalBear! Soon when I'll have all game icons created, will be a pack to download :D Same thing with Snap titles...

For now I'm occupied with the SUI development. In a few minutes I'll be uploading an updated version with a lot corrections and changes.

@nuexzz.. Stay ready! ;)
actionsoft
 
Posts: 19
Joined: Sat Jan 21, 2012 6:27 pm

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby Bart » Tue Feb 21, 2012 11:03 am

AnimalBear wrote:In the end of the video 0:42 to the end must be colide like that. (Collide the Sound Speed with the video game, and is not perfect at all, Speed sound 60FPS, Video Play a 60FPS.)


Please don't post about VS2 in unrelated threads. You're colliding with my patience ;)
User avatar
Bart
Site Admin
 
Posts: 1838
Joined: Thu Sep 01, 2011 2:13 pm
Location: New York City

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby Jiterdomer » Tue Feb 21, 2012 11:10 am

We need an option where you can disable 2D or 3D layer on this frontend just like MAME does
Feel the heartbeat of my machine through this tight seat. I feel every motion of my machine
Image
User avatar
Jiterdomer
 
Posts: 449
Joined: Mon Sep 26, 2011 6:37 pm
Location: Los Angeles, CA

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby AnimalBear » Tue Feb 21, 2012 11:28 am

Bart wrote:
AnimalBear wrote:In the end of the video 0:42 to the end must be colide like that. (Collide the Sound Speed with the video game, and is not perfect at all, Speed sound 60FPS, Video Play a 60FPS.)


Please don't post about VS2 in unrelated threads. You're colliding with my patience ;)


Sorry Bart never again.
And i will change the last post too. ;)
AnimalBear
 
Posts: 469
Joined: Tue Sep 27, 2011 5:28 am

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby AnimalBear » Tue Feb 21, 2012 11:31 am

actionsoft wrote:
AnimalBear wrote:Thanks for the tool actionsoft, can you have a chance to get the icons and the titles?
Some icons is not the original ones from mame, because they are as not working games ;)


Hi AnimalBear! Soon when I'll have all game icons created, will be a pack to download :D Same thing with Snap titles...

For now I'm occupied with the SUI development. In a few minutes I'll be uploading an updated version with a lot corrections and changes.

@nuexzz.. Stay ready! ;)


I Hope you get the Dirt Devils Snap. because only i found this.

Image :lol:
AnimalBear
 
Posts: 469
Joined: Tue Sep 27, 2011 5:28 am

Re: Supermodel UI® (a new loader!)

Postby se2k » Tue Feb 21, 2012 10:45 pm

Please add the option to select the input method in the options section:

SDL (-input-system=sdl)
DirectInput (-input-system=dinput)
XInput (-input-system=xinput)
Raw Input (-input-system=rawinput)

Currently there is no GUI where you can set the input method and I don't know why. It's very important and it can't be set in the INI file, so people like me who use rawinput (rawinput is needed for 2 lightguns) can't use the GUI. Please add this option!
se2k
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 21, 2012 10:41 pm

Next

Return to The Catwalk

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests