vf3

Technical discussion for those interested in Supermodel development and Model 3 reverse engineering. Prospective contributors welcome.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Re: vf3

Postby LsrgcBath » Wed Jun 22, 2016 8:55 am

MaLDo wrote:
LsrgcBath wrote:Are you using ReShade for the scanlines?

if you do not mind to share your settings, i tried some settings here but nothing cool as in your image.

Thx!


Hi, yes, it's Reshade.

My settings here -> http://www.filedropper.com/supermodelreshadecrt

I use Autohotkey but I deleted from .ahk the lines you don't need.

Important! You must create a custom resolution (1395x1080) before launch the vf3.exe


Thx MaLDo.

The custom resolution must be set on the graphic driver settings ? Or must be set on the ReShade settings ?

Edit:

If I understand right, the resolution you use is to match with an 4:3 aspect ratio on a 1080p TV/Monitor, for the VF3 is ideal because if we use the widescreen option we have problems with the background image, but if I want to play for example, Scud Race using the -wide-screen flag on the prompt, if I use this resolution of 1396x1080, or in my case I have a 16:10 1680x1050 monitor, an 4:3 aspect will be 1356x1050, the problem is that widescreen will not work.

It´s sad that the settings on sweetfx/reshade are so complicated to adjust, nothing intuitive.
User avatar
LsrgcBath
 
Posts: 125
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:43 pm
Location: Brazil - Sao Paulo

Re: vf3

Postby MaLDo » Thu Jun 23, 2016 1:39 am

LsrgcBath wrote:If I understand right, the resolution you use is to match with an 4:3 aspect ratio on a 1080p TV/Monitor, for the VF3 is ideal because if we use the widescreen option we have problems with the background image, but if I want to play for example, Scud Race using the -wide-screen flag on the prompt, if I use this resolution of 1396x1080, or in my case I have a 16:10 1680x1050 monitor, an 4:3 aspect will be 1356x1050, the problem is that widescreen will not work.

It´s sad that the settings on sweetfx/reshade are so complicated to adjust, nothing intuitive.


You can use a different SuperModel folder for every game. I have "Supermodel_VF3", "Supermodel_ScudRace", and so on with a different Supermodel and Sweetfx configs for every game. In fact, I do so for almost every emulator.
MaLDo
 
Posts: 12
Joined: Sat May 28, 2016 3:56 pm

Re: vf3

Postby VF3 addicted » Thu Jan 26, 2017 4:14 pm

https://www.youtube.com/watch?v=nBbMoCmwSXw tears in my eyes , once again BIG thanks to All people that make this game is working on pc .
Endless love to You
Peace
User avatar
VF3 addicted
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 01, 2014 12:32 pm

Re: vf3

Postby VF3 addicted » Sun Feb 26, 2017 6:23 am

the last build r523 fixed the missing triangle in Lau's stage
User avatar
VF3 addicted
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 01, 2014 12:32 pm

Re: vf3

Postby Ian » Sun Mar 05, 2017 10:50 am

Yeah it did :)
I tried to test this problem before, played through the entire game, but never got a Lau stage lol. Played it again and came up 2nd or 3rd round.

Image

Image
Ian
 
Posts: 629
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: vf3

Postby VF3 addicted » Tue Mar 07, 2017 12:12 am

If You want test something in future faster whith out waiting for blind fate go to options of game choose game assignments , than stage select and set it to challenger this way the person who is coming in the fight as second can choose the stage . Have a nice day :)
User avatar
VF3 addicted
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 01, 2014 12:32 pm

Previous

Return to The Dark Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests