Daytona USA 2 - Sound Effect on Incorrect Channel

Technical discussion for those interested in Supermodel development and Model 3 reverse engineering. Prospective contributors welcome.
Forum rules
Keep it classy!

  • No ROM requests or links.
  • Do not ask to be a play tester.
  • Do not ask about release dates.
  • No drama!

Daytona USA 2 - Sound Effect on Incorrect Channel

Postby Teknix1 » Sun Jun 10, 2018 10:09 pm

Hi, I've noticed there's a single sound effect that plays on the wrong side of stereo in Daytona USA 2 - BOTE. It's the the rubbing sound when hugging a wall, not the hit sound, but the one that plays in a loop if you keep driving against the wall. Rather easy to replicate. Every other car sound effect seems to play on the correct channel however.

I hope I haven't reported something that's been mentioned already... again.

Thanks
Teknix1
 
Posts: 17
Joined: Sun May 20, 2018 1:45 pm

Re: Daytona USA 2 - Sound Effect on Incorrect Channel

Postby Ian » Tue Jun 12, 2018 3:02 am

actually no one has ever noticed that before (that I know)
will look into it at some point. In the middle of rewriting the frame buffer emulation for the m3
Ian
 
Posts: 1520
Joined: Tue Feb 23, 2016 9:23 am

Re: Daytona USA 2 - Sound Effect on Incorrect Channel

Postby Teknix1 » Tue Jun 12, 2018 1:07 pm

That's awesome. Hopefully your rewrite will also fix the weird pop in the attract mode song. It's always at the same spot, just when the high scores are displayed (I'm set to free mode, 27).
Teknix1
 
Posts: 17
Joined: Sun May 20, 2018 1:45 pm


Return to The Dark Room

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests